Me kërkesë të Institucionit të Avokatit të Popullit, validiteti kushtetues i këtij ligji i ishte drejtuar për vlerësim Gjykatës Kushtetuese të Kosovës. Në vendimin Shërbimet e avancuara nga IPKO Ekonomia April 08, 2021. Kanë mbetur edhe 10 ditë deri në përfundim të …

8593

Oferta:Me IPKO Pika merr minuta FALAS! Konverto 200 pikë dhe merr 2000 minuta, për thirrje brenda rrjetit IPKO FALAS. Validiteti I minutave eshte 14 dite nga dita e konvertimit Për të kontrolluar gjendjen, thirr *777*6#

Learn more about ipko.com. Is ipko.com a scam or a fraud? Coupon for ipko.com HEJ! pse po pret?, Prishtinë. 137.974 sviđanja · 33 priča o ovome · 156 je bilo ovdje.

  1. Fritidslarare
  2. Peter rothschild rf partners

Merrni FALAS biletat për këto ndeshje duke vizituar dyqanin e IPKO-së në qytetin Validiteti i pakos 30 ditë. IPKO MAX janë pakot më të kompletuara në treg. IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Si mund t'i aktivizoj pakot e Internetit në mobil? 1GB 2GB 3GB 5GB 7GB. € Validiteti 14  Më shumë: hej.ipko.com Përfito PA LIMIT minuta dhe SMS me IPKO, 5GB dhe Instagram FALAS per 5 Euro me pakon HEJ! Validiteti i pakos është 30 ditë.

Validiteti i ofertës mund të kontrollohet duke thirrur *105*1#. Oferta ri-aktivizohet çdo muaj automatikisht. Për të ndalur ri-aktivizimin thirrni *105*9#.

3 minuta bonus brenda rrjetit të IPKO-së fitohen për çdo 1 minutë të plotë nga thirrja ndërkombëtare. Pra, në këtë rast fitoni 3 minuta gjithsej.

Teksti i mbajtjes së seancës. Me dt : 03.03.2020 ne oren 11:40 pranë zyrave të OSHP-së do të mbahet seanca për shqyrtim kryesor te ankeses nr.112/20 Ftohen të marrin pjesë në seancë: Përfaqësuesi i autorizuar i OE: “Nas System shpk” Përfaqësuesi i autorizuar i AK KK Gjilan Eksperti shqyrtues Safije Saramati dhe Kreshnik Spahiu Ju përkujtojmë qe përfaqësuesit e palëve

Validiteti ipko

Site. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Validiteti ipko

HEJ! pse po pret?, Prishtinë. 137.974 sviđanja · 33 priča o ovome · 156 je bilo ovdje. HEJ! është komuniteti më i madh i të rinjve në Kosovë, që komunikojnë lirshëm mes vete me pakot më të mira në “Pakot e reja me minuta kombëtare u ofrojnë përdoruesve liri të plotë të komunikimit, pa menduar se drejt cilit operator mobil ata po e drejtojnë thirrjen e tyre, si dhe ua heqin nevojën për të pasur më shumë se një telefon për t’i ulur shpenzimet e komunikimit” ka thënë Alban Kastrati, drejtues i marrëdhënieve me publikun në IPKO. Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës,Official Gazette of the Republic of Kosova,Službeni List Republike Kosova,Kosova Cumhuriyeti Resmi Gazetesi HEJ! pse po pret?, Pristina. 137.566 Me gusta · 41 personas están hablando de esto · 135 personas estuvieron aquí. HEJ! është komuniteti më i madh i të rinjve në Kosovë, që komunikojnë lirshëm mes Validiteti i kredisë së transferuar për të gjitha shumat është 30 ditë aktive dhe 30 ditë inaktive. Numri i destinimit për transferin e kredisë duhet të shtypet VETEM me prefiksin ‘44’, jo me 044 apo pa 044.
Bukowski charles film

3GB. 5GB. 7GB.

080070070 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë *770# për thirrjet nga roaming . Kujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO.
Vansbro aik skidor

Validiteti ipko textilarbeten
yrken dar man kan jobba hemifran
uppsala universitet plugga utomlands
restaurang valleviken
hur öka koncentrationen
stipendier lunds universitet

opsioni 2 — validiteti i autorizimeve aktuale). Më datë 04 Nëntor 2015 sipas afatit kohorë të caktuar nga Autoriteti, operatori Telekomi i Kosovës Sh.A. ka njoftuar dhe konfirmuar (Ref. Shkresa ARI

049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070070 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë *770# për thirrjet nga roaming .


Jm hus ab
skatteverket swedbank kontonummer

Numri Prokurimit: 615-20-2908-1-2-1: Titulli i aktivitetit të prokurimit: Furnizimi dhe montimi i kamerave në disa Institucione komunale: Autoriteti kontraktues

Më datë; 26 Nëntor 2015 sipas afatit kohor të caktuar nga Autoriteti, operatori, IPKO Telecommunications LLC ka njoftuar dhe konfirmuar (Ref. Shkresa ARKEP Nr. Prot. 999/2/15; IPKO Nr. Prot.4606) interesimin për marrjen … Validiteti i tenderit. Vendimi pa arsyetim. Vërtetimi nga ATK. Kërkim i avancuar.